Περγκοτέντα

Το σύστημα περγκοτέντας είναι μια ανοιγοκλεινόμενη τέντα, η οποία ανοίγει σε μερικά λεπτά προστατεύοντας το χώρο τον οποίο καλύπτει από όλες τις καιρικές συνθήκες. Τοποθετείται εύκολα απ’ αρχής ή σε ήδη υπάρχουσες κατασκευές, επιτρέποντας ακόμα και την κάλυψη χώρων με ασυνήθιστες διαστάσεις ή σχήματα (τραπεζοειδή, ρομβοειδή, γωνίες).

Σχεδιασμένο για να προστατεύει από τις ακτίνες του ήλιου, το σύστημα προστατεύει επίσης από τη βροχή και τον άνεμο εξαιτίας του ειδικά στιλβωμένου πλαστικού πανιού του, επιτρέποντας στο νερό της βροχής, να κυλά επάνω του χωρίς να λιμνάζει.

Το σύστημα μπορεί να τοποθετηθεί από τεχνικής και αισθητικής πλευράς σε υπάρχουσες κατασκευές χωρίς να προσβάλλει την αρχιτεκτονική τους. Επίσης, η κατασκευή του μπορεί να γίνει σε στυλ Roman, γι’ αυτούς που προτιμούν μια high-tech διακόσμηση του χώρου, όταν δεν ενδιαφέρει η προστασία από τις καιρικές συνθήκες. Είναι ιδανικό για χώρους ανοικτούς στο κοινό (ξενοδοχεία, εστιατόρια, roof gardens, loft κ.τ.λ.) προστατεύοντάς τους απόλυτα από όλες τις καιρικές συνθήκες.
Perkotenta-product.jpg

Τεχνικές λεπτομέρειες

pergotenta.gif
 1. Καπάκι για Κέλυφος
 2. Πλαϊνά Κέλυφους
 3. Κουζινέτο Άξονα Πέρκολας
 4. Οδηγός
 5. Τάπες Οδηγού Ιμάντα
 6. Αντίβαρο
pergola.gif
 1. Ακροφύσιο οδηγών και στηθαίου
 2. Σετ γωνίες στήριξης οδηγών NOX
 3. Σετ γωνίες στήριξης AL (στηθαίου και κολώνα)
 4. Βάση κολώνας
 5. Προφίλ αλουμινίου (στηθαίου και κολώνα)
 6. Καπάκι για προφίλ αλουμινίου
Στοιχεία Επικοινωνίας

Τέντες Λέσβου | ΚΑΦΑΛΟΥΚΟΣ

Δ Αρίσβη Καλλονής,
81107, Λέσβος

Φ 22530 29956

info@tentes-lesvou.gr

Search

Τέντες Λέσβου | ΚΑΦΑΛΟΥΚΟΣ