Τέντα Κασέτα

Πρόκειται για ένα σύστημα με βραχίονες το οποίο κλείνει ερμητικά χρησιμοποιώντας μια κασέτα. Έτσι το ύφασμα  και τα μηχανικά στοιχεία της τέντας προστατεύονται από τον καιρό και τους περιβαλλοντικούς παράγοντες, διατηρώντας την καθαρή και δίνοντας της διάρκεια ζωής.
Οι κασέτες έχουν τη δυνατότητα τηλεχειρισμού για μεγαλύτερη διευκόλυνση του χρήστη, ενώ οι βραχίονες που διαθέτει εξασφαλίζουν το ιδανικό τέντωμα του υφάσματος.
tenta_kaseta.jpg

Τεχνικές λεπτομέρειες

Στηρίζεται στα άκρα και μπορεί με την ίδια βάση στήριξης να τοποθετηθεί σε τοίχο η μαρκίζα με μεγάλη ευκολία. Η μέγιστη διάσταση στον άξονα είναι 4,80μ. και η μέγιστη διάσταση στο κατέβασμα είναι 2,50μ. Η στήριξη πραγματοποιείται είτε στην οροφή είτε σε τοίχο.
Εναλλακτικά, στο ίδιο ακριβώς σύστημα που παρέχει απόλυτη προστασία στο ύφασμα και τους βραχίονες με βάσεις αλουμινίου τοποθετούνται κινητά σημεία στήριξης κατά μήκος του άξονα τα οποία επιτρέπουν τη στήριξη σε όλο το μήκος της κασέτας. Η μέγιστη διάσταση στον άξονα είναι 7,00μ. και η μέγιστη διάσταση στο κατέβασμα είναι 3,00μ.
Στοιχεία Επικοινωνίας

Τέντες Λέσβου | ΚΑΦΑΛΟΥΚΟΣ

Δ Αρίσβη Καλλονής,
81107, Λέσβος

Φ 22530 29956

info@tentes-lesvou.gr

Search

Τέντες Λέσβου | ΚΑΦΑΛΟΥΚΟΣ