Στέγαστρο Πάρκινγκ

Τα στέγαστρα χώρου στάθμευσης έχουν σκελετό ανοδιωμένου αλουμινίου χρώματος ασημί ή μαύρου και οροφή από ημιδιάφανα πολυκαρβονικά φύλλα που προστατεύουν το αυτοκίνητό σας, φιλτράροντας 100% την υπεριώδη (UV) και 50% την υπέρυθρη (IR) ακτινοβολία.
Εναλλακτικά, μπορεί να τοποθετηθεί οποιοδήποτε τεντόπανο σας αρέσει μέσα από την τεράστια συλλογή σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτουμε.
Προσφέρουν την υψηλότερη προστασία για το αυτοκίνητό σας τόσο το χειμώνα (βροχή, χαλάζι, χιόνι), όσο και το καλοκαίρι (αποτροπή αύξησης θερμοκρασίας του αυτοκινήτου).
athans-ports.jpg

Τεχνικές λεπτομέρειες

Η κάλυψη γίνεται με μασίφ φύλλα πολυκαρβονικού υψηλής αντοχής υπολογισμένης περίπου 200 φορές ισχυρότερης από αυτή του κανονικού τζαμιού. Λόγω της διπλής επεξεργασίας του, το πολυκαρβονικό προστατεύει το αυτοκίνητό σας από την υπεριώδη ακτινοβολία, αντανακλώντας τις UV ακτίνες κατά 98%. Επίσης, έχει τη δυνατότητα να μειώνει αισθητά τη θερμοκρασία του χώρου. Έρευνες έχουν αποδείξει ότι κάτω από συνεχή ηλιακή ακτινοβολία, όπου η θερμοκρασία αγγίζει τους 60 βαθμούς Κελσίου, στους στεγασμένους χώρους δεν ξεπερνάει τους 37 βαθμούς. Το πολυκαρβονικό έχει επίσης και πολύ αποτελεσματική αντοχή απέναντι στην φωτιά και υπολογίζεται ότι έχει ζωή κοντά στα 20 χρόνια σε περιοχές με θερμοκρασίες από -30 έως +60 βαθμούς Κελσίου.
Στοιχεία Επικοινωνίας

Τέντες Λέσβου | ΚΑΦΑΛΟΥΚΟΣ

Δ Αρίσβη Καλλονής,
81107, Λέσβος

Φ 22530 29956

info@tentes-lesvou.gr

Search

Τέντες Λέσβου | ΚΑΦΑΛΟΥΚΟΣ